Виц на денот: Љубовница

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Маж се јавува на својата љубовница:

– Добро утро, како спиеше мојата принцеза?
– На телефон е нејзиниот сопруг!
– Добро утро, како спиеше нашата принцеза?

Видео на денот