Виц на денот: Љубов

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Сопругата го прашува сопругот:
– Душо? Колку ме сакаш од 1 до 10?
– Те обожавам од 1 до 10, но во 11 морам да одам во кафана!

 

Видео на денот