Виц на денот: Љубомора

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Двајца пријатели си разговараат. Едниот се жали на другиот:

– Имам многу љубоморна жена. И еден ден ми дојде преку глава и ѝ реков дека ако не престане со љубомората, тогаш ќе ја оставам. По подолг разговор, таа рече дека ќе се промени. Ја скрати косата и продолжи да ми го загорчува животот!

Видео на денот