Виц на денот: Лева страна

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Се сретнале Трпе и Цветко:

Цветко:
– Трпе, зарем не отиде во Англија, па нели доби виза?

Трпе:
– Се откажав, што да ти кажам!

Цветко:
– Зошто пријателе?!

Трпе:
– Па таму возат од левата страна. Се обидов да вежбам по нашите улици и за малку ќе останев без глава.

Видео на денот