Виц на денот: Краток спој

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Плавушата ја носи колата кај механичарот и го прашува што се случило со автомобилот, а тој и вели:
– Има проблем, краток спој!
– Ох, не можеш да го продолжиш?

Видео на денот