Виц на денот: Комшиии

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Татко му вика на синот:
– Сине, оди до комшиите и побарај чекан.
Синот се враќа:
– Не даваат тато.
– Циции, дај го нашиот!

Видео на денот