Виц на денот: Казна

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Пијан човек оди по улица, однеднаш застанува среде улицата и почнува да уринира. Го забележува полицаецот и му вика:
– Срам да ти е! Казна 500 денари!
Пијаниот бара по сите џебови и конечно наоѓа 1.000 денари. Сега полицаецот бара 500 денари да му ги врати. На тоа пијаниот му вели:
– Ајде олесни се и ти, јас честам!

Видео на денот