Виц на денот: Кавга

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Трпана и Трпе се расправаат, па Трпана во еден момент му се заканува на Трпе:
– Уште еднаш наречи ме крава и се разведуваме, јасно? Сега одам малку да прилегнам, ме болат нозете!

А, Трпе ја прашува:
– Предните или задните нозе?

Видео на денот