Виц на денот: Изолација

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Доколку одлучивте да не го слушате советот на епидемиологот, барем слушајте го советот на електричарот:
– Подобра изолација отколку заземјување!

Видео на денот