Виц на денот: Изгубена сопруга

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Во голем супермаркет, маж ѝ приоѓа на згодна девојка:
– Извинете, тука некаде се изгуби мојата сопруга.
Девојката збунето го прашува:
– Па што можам да направам за да помогнам?
Мажот ѝ вели:
– Па ништо, би можеле малку да разговараме. Кога и да зборувам 10 секунди со згодна девојка, мојата сопруга веднаш се создава од никаде.

Видео на денот