Виц на денот: Гости

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба.
– Да не че иаме гости вечер!?
– Не бе, оти?!
– Ами шо толку леб си зел!

Видео на денот