Виц на денот: Годишнина

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Маж и жена седат во ресторан по повод годишнината од бракот.

Мажот му се обраќа на келнерот:
– Келнер, ние со сопругата одбележуваме 25 години заеднички живот. Да ни препорачате некое вино?
– Прво кажете ми дали сакате да празнувате или да заборавите!

Видео на денот