Виц на денот: Географија

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Малиот Трпе:
– Мамо, ќе имаме тест по географија. Каде се наоѓа Франција?
– До Шпанија, сине.
– А Бермудите?
– Во втората фиока од плакарот…

Видео на денот