Виц на денот: Фрижидер

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“
Трпе и Цветко носат фрижидер на 10-ти кат од зградата.Тогаш Трпе му вели на
Цветко:
– Имам добри и лоши вести!
Цветко:
– Која е добрата, а која лошата?
Трпе:
– Па… Добрата е што сме на осми кат, а лошата е што ја згрешивме зградата.
Видео на денот