Виц на денот: Формацевт

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Се среќаваат двајца пријатели по долго време и се прашуваат:
– Ти, што правиш во животот?
– Јас сум формацевт.
– Аха, во аптека работиш?
– Не бе, форматирам дискови.

Видео на денот