Виц на денот: Две русокоси под туш

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Се тушираат две русокоси и едната ѝ вели на другата:
– Подај ми го оној шампон!
– Па имаш шампон покрај себе.
– Да, но на овој пишува дека е за сува коса, а јас веќе ја наводенив мојата!

Видео на денот