Виц на денот: Цвеќарница

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

У цвеќару:
– Дајте ми ед’н најубав и најскуп букет за жену ми.
Цвеќарка:
– Претпостављам за годишњицу ви е?
– Не, не е… За недељнину ми е!
– Каква ви е тај недељнина?
– Па едну недељу дома не сам се вратија од кафану.

Видео на денот