Виц на денот: Човек од збор

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Потстанар ѝ се обраќа на газдарицата:
– Жал ми е, овој месец не ќе можам да ја платам станарината.
– Тоа ми го рековте и минатиот пат – му вели таа.
Потстанарот ѝ одговара:
– Да, точно, го реков и гледате…си стојам на збор!

Видео на денот