Виц на денот: Чешел

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Оди Влав по улица и среќава пријател исто така Влав, па го прашува:
– Каде бе пријателе?
– Еве одам во продавница. Ми се скрши забец од чешелот, па одам да си купам нов.
– Море комшија, па не мора да купуваш нов чешел само заради еден забец.
– Е морам, тој беше последниот…

Видео на денот