Виц на денот: Боледување

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Газдата ја прашува својата вработена:
– Кај си ти, три дена те нема на работа?
– Не можев да станам од кревет шефе, болна бев.
– А овој тен што си го фатила?
– Изгорев од температура!

Видео на денот