Виц на денот: Базени

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Трпе се вратил од патување и донел три базени. Едниот го наполнил со ладна вода, другиот со топла, а третиот го оставил празен.

Дошол Цветко и го прашал:
– Разбирам за овие двата полни базени, но зошто третиот е празен?
– За Трпана, таа сè уште не знае да плива.

Видео на денот