Виц на денот: Автомобил

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Се возат Трпе и Цветко.

Трпе:
– Доаѓа автомобил?

Цветко:
– Не.

Прават сообраќајна несреќа и во болница Трпе го прашува Цветко:
– Зошто не кажа дека доаѓа камион?

Цетко:
–  Па ти ме праша дали доаѓа автомобил!

Видео на денот