Виц: Мујо и Хасо

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Мујо му се жали на Хасо:

Мујо: – Оф, пак сакам да одам во Австралија!
Хасо: – А кога па ти беше во Австралија?
Мујо: – Не сум бил, ама и вчера сакав да одам!

Видео на денот