„Волците“ симулираа показна вежба пред министерката Шекеринска

„Волците“ симулираа показна вежба пред министерката Шекеринска

717
SHARE
Фото Борче Поповски

При денешната посета на министерката за одбрана Радмила Шекеринска, „волците“ изведоа показна вежба, а исто се разговарало и за стандардите на АРМ.

Притоа, министерката вети дека во 2018 ќе се подобрат условите и ќе се зголемат платите, но и дека ќе се бираат професионалци кои ќе ги исполнат сите ригорозни услови за регрутација.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY