ВИДЕО | Ве прашавме, ни одговоривте: Како треба да изгледаат жените и мажите?

Фото: Unsplash

Жените?! „Рај за очи, пекол за душа, чистилиште за џеб“…

Тешко е да се навигира низ стандардите на убавина во експлицитно визуелен свет, па затоа решивме да ги прашаме луѓето што мислат.


Одговорите на жителите на Скопје, погледнете ги во видеото ТУКА.

Извор: Еспресо.мк.

 

Видео на денот