Вакцина

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

– Здраво! Маса слободна?
– Сертификат за вакцина?
– Не го зедов.
– Стави 5 денари на рамо.
Паѓа паричката…
– Тргни се од врата, не прај гужви.

Видео на денот