Утре без струја ќе бидат делови од скопските општини

струја

Од 8:00 до 13:00 часот утре без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците лоцирани на улицата „Бутелска” во Општина Бутел.

Во периодот од 9:30 до 11:00 часот утре без струја ќе бидат дел од корисниците од селото Кучково во Општина Ѓорче Петров.

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекините се поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа.