Утре без струја дел од корисниците во Карпош, Аеродром, Сарај и Сопиште

Без струја
Струја / Фото: МИА

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Карпош, Сарај, Аеродром и Сопиште.

Во периодот од 08.30 до 09.30 часот, без струја ќе бидат корисниците од ул. „Гиго Михајловски” бр.10 во општина Карпош.

Од 08.00 до 10.00 часот, струја ќе немаат потрошувачите во околина на базенот Сарај.

Во периодот од 08.00 до 14.00 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Мите Богоевски” од крстосницата со ул. „Гаврил Константиновиќ” бр.42., во општина Аеродром.

Во Општина Сопиште во периодот од 09.00 до 12.00 часот, струја ќе немаат дел од корисниците од ул.„Ветрило”, објектите од долната подуличка и еден објект после кривината во нивите.

Без струја утре ќе бидат во периодот од 10.00 до 15.00 часот, објектите во село Бардовци.

Видео на денот