Тошковски: 100 илјади граѓани ќе останат без право на глас доколку Собранието не го регулира начинот на идентификација при гласање

Министерот за внатрешни работи во техничката влада, Панче Тошковски во гостувањето на утринската емисија на „Слободен печат“ апелира до Собранието да се промени законската одредба кое што го регулира начинот на идентификација и начинот на гласање се со цел да можат 100.000 да не го загубат правото на глас. Добиј ги најважните вести, бесплатно на … Продолжи со читање Тошковски: 100 илјади граѓани ќе останат без право на глас доколку Собранието не го регулира начинот на идентификација при гласање