Тони Цетински очекува внук од синот: Отсекогаш сакав да бидам млад дедо

ТОНИ ЦЕТИНСКИ и СИНОТ
Фото: Instagram

Пејачот Тони Цетински наскоро ќе стане дедо, а сега јавно проговори за новата улога што го чека.

Имено, неговиот син Кристијан и неговата избраничка Нина чекаат бебе, а пејачот не ја крие среќната вест од јавноста.


Сега официјално се знае дека ќе бидам дедо. На млади години станав татко, но во вистинско време. Посакував да бидам дедо и да можам да трчам по внуците. Отсекогаш сакав да бидам млад дедо, затоа мојата цел ќе биде постигната во август, изјавил Тони во „Премиера“

Видео на денот