Тина Тарнер наполни 80 години: Престара сум да слушам како и што треба да правам. Сакам сега и тука! (ФОТО)

Кралицата на рокенролот, Тина тарнер, наполни 80 години. Освен што има неверојатни вокални способности, таа поседува енергија со која зрачи секогаш кога ќе застане на сцената. Иако секогаш е насмеана, Тина претрпела многу непријатности во животот. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Тина била жртва на злоставување од страна на поранешниот сопруг Ајк Тарнер, … Продолжи со читање Тина Тарнер наполни 80 години: Престара сум да слушам како и што треба да правам. Сакам сега и тука! (ФОТО)