Тенисер збесна и урлаше на судијата за одземениот гем затоа што заминал во тоалет

Илјашка со 2:0 во сетови го совлада Французинот Адријан Манарино, но резултатот и играта најмалку ќе се паметат бидејќи на средината од вториот сет Белорусинот збесна и буквално урлаше на главниот судија притоа заканувајќи се дека нема да игра. При резултат 3:2 во гемови за Манарино, Ивашка побара од судијата да му дозволи да оди … Продолжи со читање Тенисер збесна и урлаше на судијата за одземениот гем затоа што заминал во тоалет