Tag : златко крстевски

Вести Култура

Дела на уметникот и карикатурист Златко Крстевски на меѓународна изложба во Полска

Слободен печат
Со неколку слики масло на платно и со една скулптура- инсталација, уметникот и карикатурист Златко Крстевски ќе учествува на меѓународна изложба во Полска. Изложбата е...