Tag : жт

Вести Македонија

ЖТ нема да пренесуваат патници за време на викендот

Слободен печат
Железници Транспорт го измени возниот ред за деновите од викендот, откако Владата донесе одлука да го ограничи движењето на граѓаните во сабота и во недела,...