Tag : жештината

Еспресо Жена Магазин Убавина

Како да избегнете „топење“ на вашата шминка од жештината

Слободен печат
Пред нас се уште многу жешки летни денови, а еве како да избегнете вашата шминка да се стопи од топлото време. Прочитајте ги следните совети...