Tag : Жан Мишел Баскија

Живот Култура Магазин Ретро

За шест години проживеа како за шест животи: Неверојатниот подем и пад на Жан Мишел Баскија (ФОТО/ВИДЕО)

В.Т.
Жан Мишел Баскија имал само 27 години кога починал, на 12 август во 1988 година, а запаметен е од оние што го познавале како „нејверојатно...