Tag : зе роберто

Спорт Фудбал

Бразилецот Роналдо по забавите одеше директно на тренинг, Роналдињо имаше дискотека во сопствената куќа

Слободен печат
Бразилецот Зе Роберто кој и завршувањето на кариерата пред три години, продолжува со спортскиот живот и вежбањето. Тој кариерата ја заврши на 43 години, а...