15.8 C
Скопје

Tag : здружение еден

Вести Македонија

Здружението Е.Д.Е.Н. во соработка со „Веган 365 Кујна“ ќе подели 500 вегански оброци на загрозени категории граѓани

Слободен печат
Здружението за заштита на животните и животната средина Е.Д.Е.Н. во соработка со „Веган 365 Кујна“ до крајот на месецот и во јуни ќе подели вкупно...