Запознајте го Алекс, момчето што со насмевка ги освојува Скопјани и нивните мисли

Алекс го запознав сосема случајно, преку низа комуникации и релации со други луѓе и она што ми остави впечаток е дека – човекот зборува за идеи. И неслучајно ги остварува. Професионално, Александар Лазовски е дел од лабораторијата за социјални иновации СмартАп, како ко-основач и програмски менаџер и млад човек кој има визија за иднината. Она …

Запознајте го Алекс, момчето што со насмевка ги освојува Скопјани и нивните мисли Read More »