ВИДЕО| Пендаровски : Сите ние заслужуваме многу повеќе радост и среќа!

Оваа 2020 година беше една од најтешките години од македонската независност. Ја поминавме во постојана тензија помеѓу стравот и надежта, порача претседателот Стево Пендаровски во новогодишното обраќање. Стравувавме за нашето здравје и животи. Бевме загрижени и за економијата, за работните места, многу лични и професионални планови беа одложени. Но, најтрагично од се, многу човечки животи …

ВИДЕО| Пендаровски : Сите ние заслужуваме многу повеќе радост и среќа! Read More »