Tag : зајакнати патроли

Вести Свет

САД ги зајакнува воздушните патроли над Ормутскиот Теснец

Слободен печат
Централната команда на американската војска соопшти дека силите на САД ги зајакнале воздушните патроли над Ормутскиот Теснец, како одговор на иранската заплена на британскиот танкер...