Врабевски: Голем интерес во Македонија за вакцинација од бугарската компанија Комак Медикал

Сè уште има голем интерес за вакцинирање на граѓаните на Северна Македонија со вакцините обезбедени од компанијата на бугарскиот филантроп и сопственик на една од најголемите фармацевтски компании во Југоисточна Европа, Милен Врабевски. Досега, од почетокот на кампањата на 17 мај, вакцинирани се 540 граѓани на Северна Македонија, изјави Милен Врабевски за дописникот на МИА …

Врабевски: Голем интерес во Македонија за вакцинација од бугарската компанија Комак Медикал Read More »