Tag : волчја јама

Вести Свет

Откриени нови тајни од „Волчјата јама“ на Хитлер во Полска

Слободен печат
По повеќенеделни ископувања, во некогашното седиште на Адолф Хитлер на Источниот фронт, сместено во Полска, пронајдени се повеќе предмети. Озлогласеното нацистичко седиште „Волчја јама“ во...