Tag : водовод зграда

Вести Економија Слајдер

Зградата на „Водовод и канализација“ чинела повеќе од 11 милиони евра!

Вработените во ЈП „Водовод и канализација“ во март 2017 година се преселија во новата барокна зграда, а тогаш во медиумите се пласираше веста дека таа...