Властимир Алексовски поднесе кандидатура за претседател на СДСМ

До Централната изборна комисија денеска кандидатура за претседател на СДСМ за вонредните внатрепартиски избори кои ќе се одржат на 12 декември поднесе Властимир Алексовски. Алексовски е член и активист на СДСМ од општинската организација на партијата од Куманово. Како што соопшти СДСМ, по анализирање на поднесената документација и утврдување дали апликацијата на Алексовски е согласно …

Властимир Алексовски поднесе кандидатура за претседател на СДСМ Read More »