4 C
Скопје

Tag : Владимир Темков

Вести Култура

„Големи и мали“ во Кавадарци: Изложба на слики од ликовниот уметник Владимир Темков

Слободен печат
Денеска во Кавадарци беше отворена изложба на слики од ликовниот уметник Владимир Темков насловена како ,,Големи и мали”. Тој рече дека сликите тематски ги отсликуваат...