20.8 C
Скопје

Tag : Владимир Петрески

Вести Ви Препорачуваме Македонија

ВИДЕО | Петрески: Последиците од ширење на лажни вести може да бидат страшни – добро развиени канали за дезинформации основани од политички причини се продрени во Македонија

Слободен печат
Вистиномер е основан пред 10 години како портал за јавна отчетност и транспарентност. Ние работиме на тоа, политичарите, лицата на јавни функции и институциите да...
Колумни

Потребна ни е финансиска едукација

Владимир Петрески
Ова е национална срамота преполна со дискриминација кон физичките лица за сметка на правните, кои постојано добиваат преференцијален третман на шалтерите заради поголемите износи со...