12.8 C
Скопје

Tag : владимир набоков

Магазин Магазин слајдер Ретро

Владимир Набоков имал вистински ангел чувар до себе – неговата сопруга Вера

Слободен Печат
Владимир Набоков (1899–1977) како и многу од неговите литературни херои, важел за многу живописна фигура. Благодарение на неговото аристократско потекло, тој се стекнал со исклучително...