високообразовни квалификации Archives - Слободен печат

Tag : високообразовни квалификации

Вести Македонија

Признавање на високообразовните квалификации во Западен Балкан

Слободен печат
Владата на седница денеска ја усвои и информацијата за признавање на високообразовните квалификации во Западен Балкан. Прес-службата соопшти дека основа за непречено признавање на квалификациите...