ВИДЕО+ФОТО | Илина за Џамбазов научи да прави пита со домашни кори: „Тегнато“ со вишни и многу љубов

Уживавме во секоја објавена фотографија која македонска ликовна уметница и планинарка, Илина Арсова, ја споделува на својот инстаграм – профил, а особено се радувавме на заедничките фотографии со Игор. Профилот на Арсова е исполнет со уметност, адреналин, животни искуства, авантури, спокој и љубов.   View this post on Instagram   A post shared by Ilina …

ВИДЕО+ФОТО | Илина за Џамбазов научи да прави пита со домашни кори: „Тегнато“ со вишни и многу љубов Read More »